Cautare

11549 de rezultate pentru "mirsu florin bibi bucuresti" (3.29 secunde)
Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
FLORIN de 20 de ani, S. ... VALENTIN de 18 ani, toti din Bucuresti, care, prin demontare, au sustras trei roti de la un autoturism marca Honda Acord. ... FLORIN si S. ... FLORIN si S.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Marasti 59, Sector 1, Bucuresti, unde au avut ocazia sa priveasca din perspectiva de student oportunitatile de formare si dezvoltare puse la dispozitie de cele sase facultati din acest campus.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva". ... Florin Giorgi, nimeni altul decat arhitectul care a proiectat, intre altele, centrul Baniei si b-dul Calea Bucuresti.
Social-democratii gorjeni nu reusesc sa se puna de acord in privinta redeschiderii negocierilor cu partenerii lor din Alianta PSD - PD-L, cei mai multi dintre parlamentari fiind impotriva, in timp ce Florin Carciumaru a epuizat argumentele pentru a-i convinge pe cei care se opun reluarii discutiilor.
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, candidat la sefia PSD, a participat ieri la Conferinta Judeteana Extraordinara a Organizatiei Locale, unde a anuntat ca il va coopta pe Florin Carciumaru in echipa de conducere a partidului, in cazul in care va deveni presedinte.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru:
Urmatorul meci al tricolorilor va avea loc pe 1 septembrie, la Bucuresti, cu Armenia, in preliminariile Cupei Mondiale 2018. ... Florin Andone (10. ... Florin Nita -4. Florin Gardos, 7.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Apar informatii noi in cazul studiilor ministrului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Florin Roman.
In urma cercetarilor desfasurate au fost identificati patru dintre autori, iar la data de 26.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul luptatorilor de interventie din cadrul Politiei Capitalei - S.S.I.R., in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 5, au efectuat doua perchezitii domiciliare, in zona cartierului Bucuresti - Magurele, la locuintele lui N.
google-analytics.com